Wij weten wie wij zijn…

Toon Tellegen verteller Corrie van Binsbergen gitaar Joost Buis trombone en lapsteel Albert van Veenendaal piano Hein Offermans bas Alan ‘Gunga’ Purves percussie

Met dit programma vierden Toon Tellegen & het Wisselend Toonkwintet in 2016 hun tienjarig bestaan. Een feestelijk licht filosofisch concert met verhalen over feestjes, jarig zijn, taarten en te zijn of niet te zijn. Ter gelegenheid van het jubileum bracht Uitgeverij Rubinstein tevens Wij weten wie wij zijn… Op toer met Toon Tellegen en het Wisselend Toonkwintet uit. 

Speciaal voor deze uitgave reisde Kees ’t Hart mee met de schrijver en de muzikanten. Zijn verslag hiervan geeft een kijkje in de keuken van deze hechte groep. Van Binsbergen dook in het fotoarchief en bracht 10 jaar Toon Tellegen & het Wisselend Toonkwintet in beeld. Op de bijgevoegde cd’s zijn de verzamelde luisterboeken te vinden, met als bonus Het vertrek van de mier dat nog niet eerder als luisterboek verscheen.

‘Het boek is al erg leuk om te lezen, maar de vier cd’s zijn echt een schatkist. Vier sublieme en unieke juweeltjes die laten horen dat literatuur en muziek in de handen van de juiste mensen samen een sublieme nieuwe vorm van kunst kunnen opleveren. Muziek en literatuur, en dan net even wat meer. Magnifiek en een absolute aanrader. Om zuinig op te zijn.’ (Moors Magazine 02-02-2017)

Meer